2023-11-30 28 浏览
其实我地食过呢间好多次,因为之前成日喺新蒲岗玩LARP,好多时候都会喺荷里活广场食呢间,堂食、外卖都试过! 啲野都好味架,所以成日排晒队✨香煎海鲜明太子意粉连餐汤 $149香煎海鲜明太子意粉融合海鲜嘅鲜甜同明太子嘅浓郁,有唔少海鲜,包括青口、虾、鱿鱼圈,面头更铺上跳舞嘅柴鱼片。餐汤系浓郁美味嘅南瓜忌廉汤✨脆炸薯条配黑松露蛋黄酱 +$42脆炸薯条配黑松露蛋黄酱简直系一个梦幻组合!薯条系即刻炸,外酥内软,非常酥脆可口。而搭配嘅黑松露蛋黄酱带来丰富风味,超美味让人欲罢不能✨风干火腿配蜜瓜4件 +$58风干火腿配蜜瓜系经典组合,结合咸香嘅风干火腿同清甜的蜜瓜,带比人不可思议嘅美味。火腿嘅咸度与蜜瓜嘅甜度互相平衡,每一口都系完美结合,而且蜜瓜超多汁,呢个作为开胃菜最好不过🤍特浓朱古力镬仔雪山热香饼 $89梳乎厘pancake嘅口感系非常蓬松柔滑,同朱古力嘅浓郁完美地融合,带比人无法抗拒嘅味蕾享受,加上朱古力雪糕,可以满足朱古力爱好者嘅极致享受。必!叫!

✨香煎海鲜明太子意粉连餐汤 $149

✨脆炸薯条配黑松露蛋黄酱 +$42