2023-03-22 35 浏览
同朋友👩🏻‍💼一齐喺旺角,佢话想食西餐🍽️,仲要轻松自在坐得舒服,咁我喺人肉电脑💻里面搜寻一下,揾到呢间,就决定带朋友👩🏻‍💼上去舒舒服服咁坐喺度食番餐午饭😆$108 嘅「墨西哥🇲🇽蕃茄🍅芝士🧀脆批(选:蘑菇/猪手肉/鸡肉/香肠)」:呢个脆批英文名叫 MEXICAN CRACKER PIZZA,外边真系脆卜卜,几香口😋;拣咗鸡肉🐓,其他材料包括橄榄、灯笼椒、车厘茄 等,仲有热溶咗嘅芝士🧀,呢啲材料配合埋一齐,好味😋$108 嘅「牛油野菌混酱意粉」:意大利面🇮🇹煮到软腍腍,加上非常厚身嘅 mole sauce,仲有切成薄片嘅野菌,口味大众化😋$68 嘅「纽约芝士蛋糕 配自家制龙舌兰焦糖酱」:雪糕配芝士蛋糕,仲有龙舌兰焦糖酱,呢个 Drunken Cheesecake 好甜食得好开心😋$45 嘅 Espresso Tonic :几清新,Tonic 嘅微微苦涩味同 Espresso 好夹,仲带出少许 citrusy 嘅 refreshing 口感😋$48 嘅 Ginger Latte :店员妹妹话姜汁系餐厅自己整😋;呢杯Latte 好甜,饮完好开心😆