2016-12-15
同男朋友庆祝生日。简左呢间评价唔错既cafe! 黎左果然冇太令我失望!首先其实有d难揾! 所以大家第一次黎记得Google 下地方先!因为我一开始行错左要再Google 下先揾到!环境好干净!个装修都几特别!同埋位同位之间都格好开。唔会好逼!我地叫左3样野食!叫左个牛油果沙拉!D火箭菜好新鲜!番茄好甜!牛油果简直系我既最爱!水牛芝士一粒粒好得意又好味。我自己切开左细细粒易入口d! 唯一缺点就系汁唔太够。但系食太多汁会肥。所以我地都冇叫佢再加!个沙拉比8分!之后叫左个龙虾汁意大利饭!好足料!啖啖小龙虾既肉!味道都好鲜味!饭既口感岩岩好!有咬口唔会太淋!值得推荐!我会比佢9分!最后叫左一个牛扒!7成熟!岩岩好带红但冇血!岩晒我既心水!唔会太硬!好香!薯仔炸得好脆好香!我清晒d薯条!留返块扒比我男朋友慢慢食~牛扒都比8分!我叫左杯士多啤黎梳打!佢话咁岩冇薄荷叶!但我都冇咩问题!有冇都唔系差咁远o者~完饱饱就卖单Lu!! 好开心既birthday dinner~买单total 571蚊!价钱都差唔多系咁样啦!