2022-12-02 3074 浏览
Hugo’s brunch ,星期六日次次都要book 好耐,点知今日真系好好彩,所以要同大家分享吓。突然之间想食个靓Bunch , 咁啱会去尖沙咀行街,顺便经过 Hyatt Regency, 就问下 Hugo’s walk in 有冇位,点知真系有位,超开心!Hugo’s 嘅装修同埋 Service ,不嬲都冇得弹,食物都keep 住咁正。面包篮仍然系有三种面包(法包同埋蒜蓉包等)我哋嗌咗个招牌菜烧牛肉,牛肉鲜嫩仍然系咁好味。令一个就嗌咗煎鱼,皮脆内软,都好食。我最钟意食就梗系甜品,我两年前去食,啲甜品就系摆喺出边,有个甜品buffet 吧,自己去攞,今次去就仲好,转左一架甜品车,当我哋食完饭,侍应哥哥就会推架车出嚟,任我哋拣甜品,我梗系拣咗我最欣赏佢嘅芝士蛋糕同埋拿破仑,仲有疏乎厘😋
2022-11-26