2024-08-25 166 浏览
系铜锣湾名店坊开左一段日子最紧见佢出左热香饼汉堡😌搞到心思思都去试下但系我平日收工去过到去已经卖晒啦真系好受欢迎 一场黎到就试下其他嘢食 Duo Fish Sandwich 炸比目鱼汉堡 鱼柳炸得外酥脆内嫩滑 湿润唔会炸过火 配上蛋白三文鱼酱 芝士 酸瓜 令成个汉堡鱼味非常香浓 口感Creamy 酸瓜可以减低油腻感Double Cheese Burger好坠手 2块汉堡好厚身 食落juicy 焦糖炒洋葱令汉堡多阵天然嘅甜感最正系夹左只半熟煎蛋 咬开蛋黄 有蛋液流出黎😋Slut大推 一定要叫 用简单食材鸡蛋 薯蓉 海盐 洋葱做调味 就劲好食 捞匀晒 搽系法包上面 🤘🏻Truffle Hashbrown 鸭油、松露、迷迭香盐、迷你薯饼劲香 无可能唔好食店员仲教左我隐藏食法 将Slut 薯蓉酱 加埋薯饼一齐食 OMG 双倍薯仔享受Slated Chocolate Chips Cookies我好钟意咸甜嘅配搭海盐焦糖 海盐朱古力我都好钟意因为食落无腻 食多啲都唔怕🤣美式曲奇口感比较松软Orange juice 鲜榨橙汁好fresh Iced Earl Grey Tea 味道好浓郁
系铜锣湾名店坊开左一段日子

焦糖炒洋葱令汉堡多阵天然嘅甜感
最正系夹左只半熟煎蛋 咬开蛋黄 有蛋液流出黎😋

Slut

Truffle Hashbrown
鸭油、松露、迷迭香盐、迷你薯饼
劲香 无可能唔好食

我好钟意咸甜嘅配搭