悅滿軒

House of Joy
2023-06-02 100 浏览
前排系美孚站附近上瑜伽堂,之后好饿,🧘🏻🧘🏻♀️经过呢间餐厅,被充满文青气息既装修吸引左,就决定入去试下。望下餐牌,价格又唔系好偏贵,而且还可以俯览山下面既景色添。《蟹肉扭指面配蟹膏蛋黄忌廉汁》蟹肉弹牙鲜甜,全部都好入味,口感很丰富。《烤澳洲龙婽尾配烤露笋》好大块,外皮炸到金黄色,但系不会太干,青柠慕斯汁酸酸甜甜好fresh。《烤西班牙八爪鱼脚配苹果沙律,哈里萨汁》沙律爱好者必食之选,因为全部食材都系好新鲜,而且切得好好,每一淡都系满足的滋味。😋《上日本红蟹西柚沙律配柚子油醋汁》➡️➡️日本红蟹肉有好多,西柚清甜,鹌鹑蛋入味,柚子汁都系不错既配搭。我同朋友菜式都觉得菜式好正宗,而且环境都几好坐,系朋友聚会既好地方!✔️✔️