2023-08-15 64 浏览
朋友介绍食一间靓装修既vegan餐厅,估吾到完全同我想像既吾同,好有惊喜!一入到去即刻心心眼!周围都系美式60年代怀旧物件同装饰,仲有部真电视播紧黑白片超有feel~平时食开都偏中式素食多,好少食西餐vegan,即刻望望张靓靓Menu拣野食🩷total 拣左两个snack 同两个主食两杯野饮🍸两个人食卖单都系$600头仲要有剩打包走~食得健康又饱仲要吾贵🥹🌯北京填鸭呢个最大惊喜!片皮鸭嘅皮系用咗豆尼整,鸭肉大大旧,都都系用豆类整成,每块肉都大大旧,加埋芫荽葱段同片皮鸭酱,肉眼睇落去完全系一个真嘅片皮鸭,口感都系好似🍢炸豆腐串放咗一阵都系脆卜卜,入面超级嫩滑,一碟都有三串每串三粒,点埋泰式辣酱一齐食,冇得输!🍔kobe favourite burgerBurger选择都几多,最尾拣左牛肉汉堡包!个餐系超多野食,有大量沾满香醋嘅沙律菜,仲有外脆内软嘅粗薯,汉堡包入边𠮶酱几特别,甜甜辣辣好开胃✨加上个肉做得好真,完全唔觉得自己食紧素,两个女仔食差d食吾晒,份量好多下!🐣海南鸡饭又系好足料,姜黄饭香气十足啲饭煮得啱啱好,个鸡口感似鸡髀菇,好似食紧一个唔鞋嘅鸡肉咁!最后好想推荐热既柠檬铁观音,其

🌯北京填鸭

🍢炸豆腐串

🍔kobe favourite burger
Burger选择都几多,最尾拣左牛肉汉堡包!

🐣海南鸡饭
又系好足料,姜黄饭香气十足啲饭煮得啱啱好,个鸡口感似鸡髀菇,好似食紧一个唔鞋嘅鸡肉咁!最后好想推荐热既柠檬铁观音,其他地方真系唔会有得卖好特别又fresh适合夏天饮🍋

2023-08-15