2022-07-07 90 浏览
钻石山系香港美食沙漠排行榜应该系数一数二,如果唔系行出去新浦岗方向,基本上成个商场大部分都系唔好食既连锁店🙊难得呢间日式cafe开系钻石山,就算本身食饱饭都要入去试一试个甜品。纠结左好耐谂紧拣窝夫🧇定镬仔热香饼🥞结果见到店内好多人都叫窝夫,就拣左朱古力布朗尼窝夫🍫😜窝夫份量好大!就算2个人share食都会觉得好饱😂而且绝对冇偷工减料,窝夫烘得外脆内软,好厚身,口感十足🥰🥰另外块brownie一d都唔会太甜,入口都湿润,香浓brownie+冻冰冰既雪糕+热辣辣窝夫,多重口感同又冷又热温度同一时间系口腔品尝,真心好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻重要野要讲多次,有2个人以上先好叫呢款,因为1个人既话食完brownie都饱左,食唔落块窝夫🧇😂😂😂

纠结左好耐谂紧拣窝夫🧇定镬仔热香饼🥞
结果见到店内好多人都叫窝夫,就拣左朱古力布朗尼窝夫🍫😜

朱古力布朗尼窝夫

朱古力布朗尼窝夫