2023-10-17
餐厅本身系美食沙漠马鞍山开始,人气高涨,最近更系铜锣湾开咗分店!💪🏻 撚手牛肉汉堡 ($88) + combo set 炸薯条套餐 ($32) + 香芋维他奶 sick! ($48)撚手牛肉汉堡系餐厅嘅招牌,汉堡包非常松软,而且馅料都非常丰富😋 牛肉汉堡煎得好香口,而且好多肉汁,好juicy🤤 而且生菜同蕃茄都好新鲜,加埋爆浆嘅日本太阳蛋,个口感更丰富!另外,薯条都好有薯仔味,炸得又脆但又唔会太油🥰香芋维他奶sick有好多唔同配料,除咗有芋圆同焦糖脆脆,最特别系有豆腐花🤩 饮落除咗有好香嘅芋头味,仲有淡淡嘅豆香味,两者加埋又几夹😋 如果有得拣甜度就更正!💪🏻 双层牛肉汉堡 ($98) + combo set 炸鸡翼套餐 ($36) + 青柠梳打双层牛肉汉堡虽然啲配料冇撚手牛肉汉堡咁多,但佢因为有两层牛肉汉堡,所以出嚟嘅感觉更juicy,牛肉味更香🤤 啱晒钟意食牛嘅朋友!而且汉堡嘅酱汁都调得好夹个汉堡,令人胃口大开😋炸鸡翼炸粉唔会太厚,但可以炸得又好香脆。调味系孜然粉再配埋香辣酱,几好食😆味道:8.5/10性价比:6/10食住瘦指数:💪🏻/5
另外,薯条都好有薯仔味,炸得又脆但又唔会太油🥰
味道:8.5/10
性价比:6/10