2022-10-26 1724 浏览
老公〔生日饭〕第三击今晚一家人食补返庆祝老公生日,我地book左6:30PM,黎到职员好快安排我地坐低,仲要有房坐,静静地唔多人,倾计岩哂!我地一行6人,我地叫咗4人餐加个羊腩煲,白饭一碗(因为女女要食饭)4人餐有︰杏汁花胶炖白肺、招牌红烧乳鸭、鲍汁海参配柚皮、清蒸斑鱼、鱼汤杂菌浸菜苗、荔茸香酥鸭、豉油皇银芽妙面、糖水(绿豆沙)杏汁花胶炖白肺:超香杏汁味,朱肺好淋招牌红烧乳鸭:都唔算细女,烧得好香口鲍汁海参配柚皮:个鲍汁好好送饭,海参算几大条清蒸斑鱼:比想像中好食同大条,同嘛唔会蒸到条鱼好老鱼汤杞子浸菜苗:菜苗原来系白菜仔,有d失望,不过鱼汤算几香荔茸香酥鸭:呢个真值得一赞,鸭同香芋连埋一齐,好特别,亦都好好食豉油皇银芽妙面:面质弹牙,而且唔会炒到好多油,唔似出面好求奇既豉油炒面,好食糖水(绿豆沙):饮得出系慢慢煲,不过个人口味觉得可以甜小小羊腩煲:d羊腩超淋的,好正,而且羊腩非常入味餐厅唔算多,侍应好有礼貌,每个菜食完先上另一样,唔会食到好急!呢个价钱有呢个食物质素,我觉得不负众望!真心好食既!
老公〔生日饭〕第三击
今晚一家人食补返庆祝老公生日,我地book左6:30PM,

杏汁花胶炖白肺:超香杏汁味,朱肺好淋
招牌红烧乳鸭:都唔算细女,烧得好香口
鲍汁海参配柚皮:个鲍汁好好送饭,海参算几大条
清蒸斑鱼:比想像中好食同大条,同嘛唔会蒸到条鱼好老
鱼汤杞子浸菜苗:菜苗原来系白菜仔,有d失望,不过鱼汤算几香
糖水(绿豆沙):饮得出系慢慢煲,不过个人口味觉得可以甜小小
羊腩煲:d羊腩超淋的,好正,而且羊腩非常入味

呢个价钱有呢个食物质素,我觉得不负众望!真心好食既!
2022-10-22
庆祝纪念