2018-12-23
话说我同老公都辛苦左两个星期,要出去食下好野奖励下自己系啲美食post度见到有推荐,所以就黎食佢地既服务态度一流,好细心👍🏻佢地用全英文对答不过佢地无预定服务,所以我地差不多6点就去到,见到门口已经排左条队系度好快地就有得入去坐😊佢地只有牛扒可以食,价钱系划一收费只需要讲出你想要几多成熟既牛扒就得另外就系会问你饮咩,如果水既话佢地有分 still water or tap water 眼见隔离对情侣好似点叫错左以为still 同tap water 都系免费既,点完之后见到我地同其他枱都叫左 tap water之后就知道自己叫左要收费既水黎饮另外就系薯条会无限量供应俾你,只要你想食就叫佢添就可以我老公食左4转😂超级多薯条但我觉得薯条未够香,如果佢地可以加少少香料就会更好至于牛肉方面都唔错既,不过价钱黎讲都有少许贵,佢既牛肉sauce 都唔错😊点完野食就系食到尾声时,佢地会拉架甜品架埋去你度,逐一拎个甜品放系你面前同你介绍佢地既甜品,介绍完之后会同你讲「呢度啲甜品系$108起」呢个价钱我地都觉得贵,加上佢地架甜品车就咁放系餐厅度完全无野盖住,我地都觉得有啲唔卫生,最终无点到黎食整体黎讲我地
系啲美食post度见到有推荐,所以就黎食
佢地既服务态度一流,好细心👍🏻佢地用全英文对答
好快地就有得入去坐😊
佢地只有牛扒可以食,价钱系划一收费
只需要讲出你想要几多成熟既牛扒就得
另外就系薯条会无限量供应俾你,只要你想食就叫佢添就可以
我老公食左4转😂超级多薯条
但我觉得薯条未够香,如果佢地可以加少少香料就会更好
至于牛肉方面都唔错既,不过价钱黎讲都有少许贵,
佢既牛肉sauce 都唔错😊
点完野食就系
整体黎讲我地都满意个环境,气氛,服务同食物😊