2025-01-09 243 浏览
老字号铁板烧🫶🏻食咗好多人都话好好食嘅熔岩芝士玉子烧😋啲蛋真系够嫩滑多汁 但系芝士唔系浓味𠮶只,所以我自己加咗啲七味粉,咁就更加惹味😝然后就系写咗落去块板度,冇写落Menu度嘅~烧羊奶芝士🧀佢都系用铁板整嘅外脆内软配合埋啲蜜糖好好味🤤弹牙黑毛猪🐷下面仲有啲薯蓉 和牛好幼嫩嘅感觉 正呀 入口即溶旁边嘅鸡髀菇都整得好好食食完之后仲会将你块多士拎返去加芝士😋大阪烧我入边加咗年糕,佢啲年糕系细细粒𠮶只有啲可惜,因为我觉得大大块𠮶啲正啲🤣不过当然都系好好味啦,因为每一道菜热辣辣咁上 🥰最后就系烧麻糬雪糕佢嘅黄豆粉系加咗少少糖,所以系有甜味,但系因为麻糬本身系冇味,所以我觉得啱啱好做到个balance~ 我欣赏佢哋有铁板烧下啲麻糬的🤩如果大家想望住啲嘢食,点整嘅话~就可以拣吧枱位置book枱嘅时候记得同佢讲我见到好多食评都话依度啲服务员服务态度好差,但系我当晚遇到嘅𠮶个女仔服务态度好好😙(餐厅冇俾任何优惠我去打食评🙏🏻)
老字号铁板烧🫶🏻食咗好多人都话好好食嘅熔岩芝士玉子烧😋

弹牙黑毛猪🐷下面仲有啲薯蓉

和牛好幼嫩嘅感觉 正呀 入口即溶
旁边嘅鸡髀菇都整得好好食
食完之后仲会将你块多士拎返去加芝士😋

大阪烧我入边加咗年糕,佢啲年糕系细细粒𠮶只
有啲可惜,因为我觉得大大块𠮶啲正啲🤣
不过当然都系好好味啦,因为每一道菜热辣辣咁上 🥰

最后就系烧麻糬雪糕

• A4和牛