2024-01-02 47 浏览
欸,今日真系要同大家讲讲我喺一间餐厅嘅奇妙滋味之旅。首先,我起手就试咗招牌嘅椰子鸡锅,训咗好阵嘅鸡汤,真系香滑得嚟,又有𠮶阵淡淡嘅椰子清香,饮落胃口大开!鸭血超滑,啖啖肉感,好食到停唔到口。竹笙更加引人入胜,吸满咗椰子鸡嘅精华,爽口弹牙,顺滑好吸引。😋啲炸支竹,香脆惹味,搞到我一次过埋晒两旧,忍唔住想再嚟多次攞!跟住嚟嘅鲜虾云吞,我话你知,里面嘅虾仁爽弹得嚟唔腥,包得又够紧凑。至于韮菜饺,真系系饺中之皇,韮菜味道鲜明,皮薄内馅足,我绝对推荐!👍整体嚟讲,呢个食物体验正到爆,既温暖又充斥住人情味,令我食到肚皮都暖笠笠!大家有机会都应该嚟试吓佢哋嘅招牌椰子鸡锅喇,保证你食完会一头热汗想话:真系正!🥘