2024-12-24 0 浏览
🎅🧑‍🎄系圣诞季节,当然要食圣诞大餐啦🍴🥄我哋嚟咗Hotel COZi,享受一场盛大嘅半自助晚餐。一入餐厅,即刻感受到浓厚嘅节日氛围,灯光璀璨,装饰华丽,营造出温馨又欢乐嘅环境🎄餐厅内部宽敞明亮,设有多个家庭友好嘅座位区,家长可以轻松咁照顾孩子同时享用美食。酒店仲有专为小朋友设置嘅儿童乐园,包含迷你电动赛车场&游乐设施,小朋友用餐前后都可以玩得开心👧🏻👶🏻👦🏻自助餐嘅头盘区好多选择,有沙律、杂锦冻肉、芝士&新鲜海鲜等等,每位食客都能找到自己喜爱嘅口味。我特别钟意海鲜拼盘,鲜美的蚌壳&甜美嘅虾仁🍜🍔🍕🍗🍛主菜选择更吸引🤩焗原只新鲜波士顿龙虾米多,外脆内嫩,味道鲜美。烧和牛肉眼扒伴薯仔饼及四季豆,肉质鲜嫩,搭配松露马沙拉汁,绝配🤤🤤香煎鹅肝海胆黑松露蘑菇忌廉汁意大利饭,口感丰富😚😚

香煎鹅肝海胆黑松露蘑菇忌廉汁意大利饭,口感丰富😚😚