2018-04-04
今日又系一期一会嘅知己之聚。由于大家都好耐冇见,想揾个可得耐好气氛嘅地步坐底慢慢倾下计。就返大家放工,就拣左观塘嘅season plus。结果我有小小钟意左依间餐厅。佢嘅空间大舒适,气氛不错,今我地可以好好倾下计。倾左好耐。因为我地都好钟意食蚝,一嚟叫左一人生蚝套餐,因为包一杯白酒好抵!!而且啲蚝好鲜甜,之后再叫多一份。⭐意大利芝士火腿拼$168三种芝士配三种火腿,送酒一流。但真系超超超超超大份,食左两个几钟都未食完!1天呀,佢真系唔会蚀?最后要打包走,靓仔哥哥仲好窝心比左外卖盒同钉书机我地拎走❤❤168又食又拎又窝心,仲想点。⭐烤焗海鲜拼盘$298好好食,全程享用都配句好好食!不过唯一逊色小小系烤带子,不过整体好食的!⭐熊本霜降西冷扒$198必食之选!肉味浓郁,最岀色系佢个酱油,真系一流!其实本身想再叫多份,但系太饱啦已经。😞其实净系叫左几份嘢,因为大大份,都已经好饱。啲嘢食真系好好食呀,可能因为见到朋友开心令啲嘢食更好食。加上佢嘅环境成件事配合得好好。绝对会食第二次之选!👍👍👍👍👍👍👍
⭐意大利芝士火腿拼$168
⭐烤焗海鲜拼盘$298