第三站

Station 3 Cafe
2019-06-24 207 浏览
近嚟好兴呢d楼上cafe,喺闹市中想揾一个宽敞静静地嘅地方同朋友相聚真系唔易,呢d cafe 地方唔会太大, 相对人流都无咁多,通常都唔会限时限刻,之前都去过一d楼上cafe, 感觉唔错,而第三站俾我嘅感觉系好干净宽敞,白色梳化,坐得好舒服! 呢度有多款晚餐,有饭、意粉、通粉,可加$30配埋沙律同甜品,另送$34饮品一杯或加钱配其他特色饮品我哋叫咗两个饭,其中一个餐配沙律甜品,另外叫咗个小食蜜糖鸡翼。首先系黑松露带子鲜菌烩意大利饭,一入口有淡淡嘅黑松露香,但味道唔太浓,烩饭口感唔错,唔会太腍太烂,加埋粒粒小带子,唔错唔错!另一个西班牙烟鸭胸烩饭,有小小嘅辣,食落好香好惹味,鸭胸又好咬口,软硬度适中,值得推荐!呢度d食物份量几足,两个饭比想像中多,小食鸡翼都有六只,食到饱饱! 蜜糖鸡翼炸得几脆,但外层嘅蜜糖又感觉无咁热气,皮脆肉嫩,非常唔错!跟餐甜品我哋叫咗蓝莓芝士蛋糕,面层厚厚嘅蓝莓,蛋糕有香浓芝士味,口感都非常好!餐饮我哋拣咗水蜜桃梳打同金桔柠檬,梳打好香水蜜桃味,但金桔柠檬就非常酸,证明用料十足!

黑松露带子鲜菌烩意大利饭

西班牙烟鸭胸烩饭