本人是附近老人院的住客及职员,已经帮衬过几次,但都系夜晚7点几嘅时间。今日因为同几个老友记一齐落去食下年茶,亦系最后一次。。。一行5人一坐低打开餐牌,发觉原来未到下午茶时间,当时时间是1:40,因为已经坐低坐,所以先询问因冇留意原来未到下午茶时间,可否先叫一杯外卖奶茶俾其中一位职员拎走,其余4个餐等2点先叫,戴cap 帽年纪比较大嘅男职员,当时立刻望一望自己只表,就大声话,咁你咪要坐4个字🥺咁我地都冇出声。隔几分钟一位高眼又凸嘅男职员再问食咩。我再重覆一次🥲如是者呢4个字就俾𠮶两位男职员眼啤啤咁望咗4个字。当时堂食只满7成,如果觉得系我地阻住做生意唔俾等4个字先叫餐咪直接讲。一到两点叫完即刻食晒就走,如果唔系其中一位系轮椅人士,我地当时都想走🥺🥺