2018-03-02 302 浏览
Outback系元朗开左咁耐我先第一次食😍2星期前已经订定位因为次次想即兴都要等!!好憎排队😫✨首先上枱既系大名鼎鼎既面包!热辣辣又软熟😍😍大家都忍唔住即食无影到相,于是encore左条~食完第二条侍应哥哥问仲洗唔洗要多条😂要留肚食扒呀虽然我好想食XD✨小食叫左鸡锤,少少辣咁好好食!✨细佬要美国肉眼扒7成熟,有成12oz,好厚用铁板上,切开睇似得5,6成,佢唔钟意咁生既肉所以有d唔满意,d肉质尚算可以(弟弟觉得唔够淋),但唔够味,要自己落盐同胡椒粉配套既薯仔反而有惊喜✨我就美国牛柳5成熟8oz,原本侍应提我有成8oz我以为好大块😂其实并唔系好大旧,我一个人系食得晒既~牛柳好淋好好味!5成对我黎讲啱啱好~切开有肉汁!只不过都系唔够味,好在有附上酱汁,side dish既饭同蔬菜我都觉得唔错~✨妈妈唔食得牛所以要左三文鱼扒,好大好大旧,卖相好靓,煎得几香!不过又系要自己落盐同胡椒粉依间d扒类好似都比较淡味,但好耐无去过扒房所以我都系满意既~而且d肉质量都几好,牛柳我觉得最好食(唔计个包的话),侍应态度又好,好勤力refill水(但系滖水黎好热!),上菜都算快~再多d人黎share食应该就抵

✨小食叫左鸡锤,少少辣咁好好食!

配套既薯仔反而有惊喜

依间d扒类好似都比较淡味,但好耐无去过扒房所以我都系满意既~而且d肉质量都几好,牛柳我觉得最好食(唔计个包的话),侍应态度又好,好勤力refill水(但系滖水黎好热!),上菜都算快~再多d人黎share食应该就抵食d,今餐我地3条友埋单千2蚊🙈
2018-02-03
  • 黑糖包