2024-05-02 79 浏览
生日月去炑八韩烤有著数,晚市最低消费两碟烧烤食品或一个套餐,再加预先一日book位会有个肉肉蛋糕送!!炑八厚切五花腩,非常推荐因为店员会帮忙烧,而且烧得好好!!! 烧完好似食紧乳猪咁。超厚肥瘦又适中,皮脆脆的,店员介绍我地包生菜食可解腻感。韩国酱油虾配紫菜饭,有4只,所以我地每人两只,一只试生食,一只烧黎食。好少可生食,韩国酱油生腌的确鲜味同酱油味十足,亦够弹牙啖啖肉,烧既话就拆壳后再沾返个酱油汁食,两者同样美味。韩式肉肉蛋糕比起甜品既蛋糕更有气氛。用肥牛舖成、再加牛五花、猪颈肉卷成玫瑰花,好有创意,大家都食到好开心。蒜油蜜糖鸡腿肉嫩滑有蒜油蜜糖汁更显香甜。不得不提,店员好主动,会不时帮我地换网,又会帮我地加炉边既泡菜蛋同芝士栗米,小前菜同生菜。韩国薄脆牛角酥,牛角酥变成了扁扁既薄脆,加埋朱古力雪糕好夹好好味,另外配有士多啤梨同蓝莓既小鲜果,非常fresh。皇牌士多啤梨乳酸梳打,有鲜果酸酸甜甜好好饮,菠萝梳打亦有果肉,可以帮助消化,十分爽。

蒜油蜜糖鸡腿肉嫩滑有蒜油蜜糖汁更显香甜。