2023-10-03
616牛肉火锅专门店相信都唔使多介绍,佢系一间肉食爱好者必去嘅餐厅。佢嘅招牌系佢多样化嘅牛肉部位选择,每一款都有独特嘅口感同风味,绝对能满足你对牛肉嘅渴望。攞座位之后,服务员会即刻送上新鲜嘅牛肉,俾你自由搭配。佢哋嘅牛肉部位真系多到令人眼花缭乱,有匙柄、牛腩、牛舌、牛肚、牛五花等等,每一款都有佢独特嘅风味同口感。我个人好钟意牛腩,啲肉质鲜嫩多汁,入口即化,真系令人回味无穷。除咗牛肉,佢哋嘅汤底亦都好出色。汤底浓郁鲜美,喝一口就令你立刻感受到牛肉嘅香味同滋味。如果你钟意辣味,可以试下佢哋嘅辣汤底,辣味十足,令你嘴巴都开心起嚟。食物嘅新鲜度同质素都非常出色,服务员亦都好友善,态度好好。而且价钱亦都相对合理,物超所值。