2022-09-04 18 浏览
餐厅主打日式串烧,串烧种类都大路,由肉类、海鲜到蔬菜都有,款式都几多。😉♡ 鳕鱼干($48)薄薄嘅鳕鱼片烤到脆卜卜,一碟份量都几多,点埋沙律酱非常夹,呢个用黎送酒好perfect呀!👍♡肥牛韮菜卷 ($28)平时食金菇肥牛卷食得多,好少食到肥牛同韮菜组合,呢个配搭几有口感。♡ 牛肋肉 ($22)牛肋肉经过调味带点甜甜地,咬落肉质juicy同几淋,呢个唔错!😋😋♡ 鸡胸软骨 ($22)同时食到软骨同鸡胸肉,同鸡软骨相比口感丰富啲,几特别。😛♡ 牛舌腩 ($48)呢个牛舌腩系人气推介,一串有三大旧,每件都好厚身,将两边都烤到微微焦脆,一咬落去啲油脂就渗出嚟,完全好似食紧牛扒咁,平时我一般牛舌,但呢个真系惊艳到我。❤️❤️☺️♡ 蒜蓉海鲜粉丝锅 +自选海鲜($224)粉丝锅可自选2款海鲜,拣咗苏格兰蛏子皇同纽西兰刀贝,蛏子皇size都几大只,味道好鲜甜,而粉丝锅蒜香味几浓,份量都唔少多,除咗粉丝仲有少量娃娃菜及甘菇,好满足呀!😋整体几喜欢餐厅嘅调味,香料味几突出,环境方面,餐厅属于小店经营,座位唔算多,所以想食嘅话订位先会比较好,另外店员都好友善,仲会主动介绍菜式,like!😉👍

♡ 鳕鱼干($48)

♡肥牛韮菜卷 ($28)

♡ 牛肋肉 ($22)
♡ 鸡胸软骨 ($22)
同时食到软骨同鸡胸肉,同鸡软骨相比口感丰富啲,几特别。😛

♡ 牛舌腩 ($48)

♡ 蒜蓉海鲜粉丝锅 +自选海鲜($224)

2022-08-31