2022-10-01
沙田分店排名一直喺沙田区人气高企 次次行过都见到大排长龙 今日经过旺角店竟然唔使等位❣️招牌古法窝蛋烤牛肉生菜包捞檬 $92落单嘅时候店员有讲到话要等 见系全港独家自创口味咁得意就贪得意试吓倒啲捞檬汁捞埋个温泉蛋 牛肉烧得好香好惹味 不过整体上🥒多🥬好似同生菜包个名有少少出入❣️手撕鸡檬纸卷 +$32(跟餐价)手撕鸡份量满泻 馅料仲多过平时食寿司卷一口咬落夹心嘅青瓜丝好爽脆 无调味料净食好fresh 点少少醋就仲开胃❣️法式芝心虾多士(四件) +$49(跟餐价)真系我食过最好食嘅虾多士 中间啲🧀热辣辣流晒落碟 外皮炸到脆卜卜 面头铺满芝麻 食落除咗虾味仲有白芝麻香❣️串烧沙嗲拼盘 +$49(跟餐价)有齐猪牛鸡各一串 可以一次试咁多款 沙嗲酱绝对俾得唔孤寒 每条正反铺满三款之中认为牛肉最好味 有啲似食紧沙嗲牛肉干嘅感觉 但略嫌鸡肉有啲鞋同干身❣️越南乳酪滴漏咖啡 +$29(跟餐价)咖啡mix乳酪真系第一次见 酸酸甜甜嘅乳酪沟埋特浓咖啡意外地好饮 特别系食咗浓味野可以清清口腔
❣️招牌古法窝蛋烤牛肉生菜包捞檬 $92
❣️手撕鸡檬纸卷 +$32(跟餐价)
❣️法式芝心虾多士(四件) +$49(跟餐价)
❣️串烧沙嗲拼盘 +$49(跟餐价)
❣️越南乳酪滴漏咖啡 +$29(跟餐价)