2021-11-30 681 浏览
之前食过隔离间一糖,都觉得佢有心机又好食,今次佢系隔离开埋cafe,就真系要嚟食一食,我地见到盖饭有得转成沙律菜底,就急不及待叫左个烟三文鱼配沙律菜底既盖"饭"加上日本本菇、牛油果同车厘茄,清清地咁几好🤤我地仲叫左个牛油果大啡菇既Allday同埋安格斯芝士汉堡配番薯条 本身以为大啡菇面头得芝士,点知入面有洋葱碎,有口感又稀释左芝士嘅油腻,不过可能我哋摆得太耐先食菇菇冻咗少少,如果大家叫的话建议尽快食用。只至于burger就真系太大个,我地2个人share 咗半个咋,觉得自己好浪费咁🥲不过就算burger 冻咗,个汉堡既肉汁都仲系到,但就觉得个size可以细返少少咁🤫如果唔系都唔知佢地赚咩,就算杯Mocha同cappuccino 都好大杯🤏🏻 到最后有个甜品盛盒,原来餐厅既甜品主打生酮制作,无落到面粉剩系用杏仁粉去整,特别健康!分别系柠檬芝士伯爵茶,士多啤梨芝士蛋糕同朱古力慕丝,连我唔食士多啤梨既人,都觉得佢个士多啤梨好真🥺唔系落左精油,假士多啤梨个啲味!完全食得出系自家制作❤️