2025-01-13 3145 浏览
今年既开年饭过左黎千海水产食放题!屋企人中意食海鲜,所以呢度好岩我地~餐厅新开冇耐,好干净卫生,而且海鲜都好新鲜,正👍🏻汤底我地选左麻辣汤底(BB辣),用黎煮海鲜同肉类都好夹,唔洗再点酱汁都够味🤭澳洲A5和牛同美国肩胛肉既肉质好嫩滑,encore左几次😍自助区好多野拎,蔬菜好新鲜,款式好多脆鲩鱼片好爽帆立贝几甜熟食区有烤榴梿同麻辣小龙虾食,烤榴梿好甜!麻辣小龙虾好惹味另外,川味烧蚝有大量炸蒜;盐烧牛舌好Juicy,亦都系encore之选最期待嘅海鲜区域,有超多海鲜可以选择,只要留起自己想食嘅海鲜放入铁兜,再拎俾店员清洗,就可以攞返自己位煮嚟食。个人最钟意食鲍鱼同埋蚬,因为好鲜甜同埋冇沙😉👍🏻虾同蟹都唔错,每一只都好新鲜,留起嚟𠮶时仲好生猛嘢饮都几有诚意,除咗有基本款之外,仲有舖头自己制作嘅冷泡茶同埋奶茶可以拎,另外有清酒同凉茶可以攞甜品都眼花撩乱,我哋试咗杨枝甘露,仙草芋圆,同埋榴梿大福,最有惊喜嘅就系榴梿大福,个榴梿cream好香!

澳洲A5和牛同美国肩胛肉既肉质好嫩滑,encore左几次😍

自助区好多野拎,蔬菜好新鲜,款式好多

脆鲩鱼片好爽帆立贝几甜

熟食区有烤榴梿同麻辣小龙虾食,烤榴梿好甜!麻辣小龙虾好惹味

虾同蟹都唔错,每一只都好新鲜,留起嚟𠮶时仲好生猛