餐厅: 岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ (T Town South)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-05-30 120 浏览
今日同妈妈黎天水围黎头探朋友顺便同佢食个午餐无意间见到岩盘牛扒阿妈就话要入去食牛扒环境仲好日式添餐厅以自助形式经营食客可以到柜台落单或者可以系自助点餐机落单柜台前面放左几款唔同部位既肉包括有肉眼 西冷 牛柳 牛板腱等店员会因应客人要既份量 即切我拣左肉眼部位 300克 5成熟加$30有沙律 温泉蛋 乌龙茶用铁板上牛扒 jar jar声一路都好够热 连生洋葱都煮熟左牛扒好大块好厚身 入口肉质油花丰富味道甘香 口感软腍唔韧 好浓牛肉味 点埋附加既酱汁更正而我妈妈拣左西冷部位 300克 7成熟加$30有沙律 白饭 味噌汤西冷同样好大块厚身 同样好浓牛肉味油花不算多 但分布平均 入口有弹性但唔会唔韧 妈妈都感到满意
今日同妈妈黎天水围黎头探朋友
顺便同佢食个午餐