2023-06-28
今日嚟到北欧小木屋风格嘅Cafe - Hygge,环境好有Feel有格调,好适合过嚟chill😎白酒烩纽西兰青口(500g)我哋两个人就叫咗个细份嘅500 g一上到嚟已经超级有惊喜,啲青口粒粒都咁大只,识落都好新鲜好入味,从来冇喺香港食过咁大只嘅青口,再加埋听吓锅嘅味道都做得好好,算系喺香港食过最好食嘅青口锅👍🏻👍🏻嚟呢间餐厅一定要食!海鲜冬阴功薄饼Pizza嘅酱料系用左冬阴功嘅调味,好新颖,第一次试冬阴功味嘅pizza,但系估唔到咁夹,仲还原到冬阴功嘅味道🤩配料有虾,鱿鱼,香菇等等,十分足料!👍🏻Pizza系薄批,加埋外脆内软嘅Crust,十分推荐大家试下!🤤芝士牛油果墨西哥脆脆芝士牛油果墨西哥脆脆🥑本人都几钟意食Nachos,呢个小食都满足到我,上面有一大Pat牛油果蓉,仲有芝士同埋车厘茄,再加埋Nachos本身都有味,识落好重口味好惹味,唔错海盐焦糖可丽饼甜品系法式嘅crepe pancake🥞Pancake整得好松软,仲保留左烟韧度,再配搭埋海盐焦糖酱,好夹🤤整体唔算太甜,但朋友话味道层次争啲,推荐可以试其他特别嘅味道😆
白酒烩纽西兰青口(500g)
嚟呢间餐厅一定要食!
海鲜冬阴功薄饼
芝士牛油果墨西哥脆脆