餐厅: 嶺南樓
资讯:

2017-10-23 2228 浏览
今日收工有同事提议去岭南大学入边间酒楼食饭。同事话大学入面呢间中菜有海鲜,有小菜,份量足够,而且好味。 咁特别,当然要去试一试啦 !入到岭南大学行一阵好快就会见到间中式酒楼。酒楼空间广阔楼,底比较高,而且帮衬既多数为大学学生&附近居民,主打经济实惠。 虽然酒楼唔系好多人,但系畀我觉得好舒服,同朋友倾计都好方便。我哋两个人点咗晚饭小菜孖宝 - 沙巴龙趸, 蒜蓉蒸大蛏子王,加多个椒丝腐乳通菜 。条鱼都算唔错,蛏子亦好好味,椒丝腐乳通菜就好惹味,再整多两碗白饭真系ichiban!食完饭仲有糖水送,非常贴心 !

入到岭南大学行一阵好快就会见到间中式酒楼酒楼空间广阔楼,底比较高,而且帮衬既多数为大学学生&附近居民,主打经济实惠。

食完饭仲有糖水送,非常贴心 !

2017-10-20