2024-01-19 130 浏览
朋友生日,决定去Moonlight Destiny这家餐厅庆祝一番。一推开门,立刻被那份星星点点的温馨环境迷住,坐下来时,menu一看竟是手绘风格,感觉好有心机!我哋点咗他们嘅招牌菜,意粉系列真系吸引!朋友搞掂咗一碟鸡肉茄汁意粉,见佢食得好满足,啖啖鸡肉,茄汁味浓郁得嚟又唔会太浓太腻,真系得意!我呢,就拣咗蚬肉意粉,转咗长通粉,一啖咬落去,通粉Q弹得嚟带点微微麦香,混合咗蚬肉嘅鲜味,真系正!仲有奇异果梳打,清新得嚟消暑,喺这种炎热晚上真系一流🌙💫。最正嘅系,餐厅嘅气氛,真系会令人放松。星星主题嘅装饰令人好放心,加埋随处可见美少女战士嘅元素,呢个惊喜真系够晒得意!服务员写上祝福嘅字句,感觉真系贴心暖笠笠。几个朋友倾计到深夜,喺呢个温馨嘅小宇宙度过咗一个美好晚上🌟。