2023-12-28 1049 浏览
今日嘅心情就好似这家Cafe330咁阳光灿烂,大步踏入,点咗几样经典小食来打个卡。首先,个荞麦冷面沙律,简直系清新代表,啱啱好嘅酸度加上零点点嘅甜味,感觉起来好有层次,但系同时啖啖清爽,简直系夏日解暑神器!🌞转个弯,攞起个strawberry yogurt嚟一试,真系士多啤梨味浓郁到成个口腔都充满果香,嚼劲十足,饮落去又唔会太腻,真系几好嘅茶点选择!🍓最后,就系入面𠮶个布甸同muffin,warming up!点知个muffin真系死命普通,味道一般,但布甸就点燃咗我嘅甜蜜感觉,绵滑得黎又香甜得嚟。总体来讲,Cafe330提供嘅唔单止系食物,仲包括咗个温馨舒适嘅环境,令人食嘅开心,坐得舒心。🍰💕总结一句,Cafe330就好似个小太阳,能够为忙碌嘅一天带来几分舒心同几分甜蜜。#好去处 #食物日记 #Cafe330食评