餐厅: 家傳滬曉
资讯:

2016-08-28 2170 浏览
假期午餐,除咗食得好,都会要求感觉悠闲的。哩间餐厅唔驶点等位,价钱都比想像中相宜(好耐之前嚟过食晚餐,属少少高档,但食物质素就唔太稳定)星期日午饭时间,见餐厅除咗大枱,几乎满座,服务员主动就嚟讲话执埋张枱就可以入座。门口有D后备椅,等位都有得坐。两个人都有卡位坐午市套餐都有二十几款, 有面又有饭。熏鱼味道不过不失,甜味道唔太重。担担面就汤同酱都好浓,花生同咸菜加麻酱好足料,就争少少辣味。狮子头菜饭都系上海菜热门选择。猪肉球淋淋的,虽然味道只属一般,但送饭都好,而且有好多伴菜,份量够。值得一提嘅系随餐附送嘅炸菜有惊喜,比出面买到嘅淡口,就咁食同送饭都正。茶钱要8蚊位就相对贵唔想等位又坐得舒服可以一试。
假期午餐,除咗食得好,都会要求感觉悠闲的。
门口有D后备椅,等位都有得坐。
两个人都有卡位坐
午市套餐都有二十几款, 有面又有饭。
熏鱼味道不过不失,甜味道唔太重。
茶钱要8蚊位就相对贵

唔想等位又坐得舒服可以一试。
2016-08-21