2024-07-26
朋友住附近,间唔中会过嚟揾佢放狗+食饭,早排同佢经过见到呢间餐厅新开,装修几靓,今日终于去咗试~餐厅都几大,仲有室外坐位,当日傍晚去到,有少少风,门口都有几枱饮紧嘢🍻 Chill!呢间餐厅原来每日都有做唔同优惠,我去𠮶日系星期二,叫两杯酒送$138以下小食。酒叫咗呢两款,我钟意智利𠮶只,相对Full body 少少~#意大利 Fontella Chianti DOCG $78#智利 Haras de Pirque by Antinori Reserva de Propiedad $68小食拣咗#MediterraneanTrioDip有三种蓉配酸面包,鹰嘴豆蓉(黄色)、橄榄酱(深绿色)、烤茄子蓉(白色)橄榄蓉同鹰嘴豆蓉,酸酸地开胃~茄子蓉都几特别~个酸面包,外脆内软好食👍Main course叫咗 #BLBSteakFrites #RibEye $378另加咗 香煎鸭肝$158牛扒5成熟煎得刚好,薯条炸得金黄好食,鸭肝厚肉,个面煎得脆脆哋~另外门口有一大叠图书同颜色笔可以俾小朋友用!带小朋友嚟可以舒舒服服食一餐😂系间 #亲子友善 餐厅😍仲要 #泊车 都方便,呢个商场消费满$200有3小
早排同佢经过见到呢间餐厅新开,装修几靓,
今日终于去咗试~
餐厅都几大,仲有室外坐位,
当日傍晚去到,有少少风,
门口都有几枱饮紧嘢🍻 Chill!
呢间餐厅原来每日都有做唔同优惠,
我去𠮶日系星期二,叫两杯酒送$138以下小食。
酒叫咗呢两款,我钟意智利𠮶只,
相对Full body 少少~
小食拣咗#MediterraneanTrioDip
有三种蓉配酸面包,
鹰嘴豆蓉(黄色)、橄榄酱(深绿色)、烤茄子蓉(白色)
橄榄蓉同鹰嘴豆蓉,酸酸地开胃~
茄子蓉都几特别~
个酸面包,外脆内软好食👍
另加咗 香煎鸭肝$158
牛扒5成熟煎得刚好,薯条炸得金黄好食,
鸭肝厚肉,个面煎得脆脆哋~
另外门口有一大叠图书同颜色笔可以俾小朋友用!
带小朋友嚟可以舒舒服服食一餐😂
系间 #亲子友善 餐厅😍
仲要 #泊车 都方便,呢个商场消费满$200有3小时免费泊车👍👍👍
我见星期一原来做主菜买一送一,
星期三任食牛扒薯条,
星期四有平生蚝😂
每日Happy Hour 12-7pm