2023-04-21
今日唔使番工,去屯门码头附近逛逛,友人带我去呢间cafe,餐厅空间感大,设有室内同室外位置,今日天气清凉,拣左坐户外,望到海景,吹住海风,一边食一边倾计实在太享受!👉🏻迷迭香烧羊西冷伴薯菜配红酒汁 $148切件上,好方便!羊味浓,肉质够嫩够厚!伴碟薯菜亦好入味,最中意系炒熟嘅茄子、翠玉瓜同埋芦笋!👉🏻迷迭香春鸡伴薯菜配烧汁 $168原只烧春鸡好大只,好香!虽然鸡皮唔系好薄脆,但胜在肉质唔干唔鞋!迷迭香令味道更提升!薯蓉份量多,够哂饱肚!👉🏻Hot Mint Chocolate $42拣左中size(+$5)同埋燕麦奶(+$5) 心型拉花靓!薄荷味清新,味道突出!👉🏻Blueberry Milkshake $46不会太甜,感觉健康!👉🏻红丝绒蛋糕 $38卖相吸引,有两层蛋糕,好中意d cream!糕底够湿润!👉🏻芝士烟肉焗啡菇 $52精致又惹味,大大个啡菇,配烟肉同芝士非常夹,仲有沙律菜,赞!
👉🏻迷迭香烧羊西冷伴薯菜配红酒汁 $148
👉🏻迷迭香春鸡伴薯菜配烧汁 $168
👉🏻Hot Mint Chocolate $42
👉🏻Blueberry Milkshake $46
不会太甜,感觉健康!
👉🏻红丝绒蛋糕 $38
卖相吸引,有两层蛋糕,好中意d cream!糕底够湿润!
👉🏻芝士烟肉焗啡菇 $52