2024-08-24 1423 浏览
今日约咗个朋友带佢个囡囡一齐嚟玩呢间纸飞机,以前我带囡囡嚟过,佢好钟意,又有得玩又有得食。闲日唔算太多人,反而可以同朋友好好倾计,又望到小朋友2个自己玩。首先畀佢哋两个自己玩一阵,呢度有角色扮演(有公主衫),弹床,煮饭仔,车仔,波波池,佢哋两个入到嚟都好兴奋!玩咗一阵之后就肚饿,咁我哋就叫嘢食,真系够晒方便!叫咗个儿童餐畀佢地,除咗有果汁,仲有个得意造型嘅猪仔蒸包,炒面,生果,鸡蛋同虾等等,唔会落太多调味,有为小朋友考虑亦都好符合妈妈要求!小朋友转头食完嘢之后就玩下静态少少嘅煮饭仔,大大个煮食区,好多食材选择,玩煮饭都煮成个钟呀🤣🤣佢地食完玩紧期间,就到大人开餐,叫左个台式卤肉手工面,个份量多到吓亲我地,手工面有咬劲,Q弹好好食,配埋卤水汤汁,滑溜溜好味道。至于卤肉同样好食,有肥肉香又似滑啫喱,同时有卤入味嘅猪肉,好滋味又邪恶!一路同朋友倾计食野,小朋友又有自己玩耍时间,叹埋杯抹茶饮品,轻松舒服!
今日约咗个朋友带佢个囡囡一齐嚟玩