2022-10-08
呢间新开张嘅西餐厅位于新都城三期惠康隔离再隔离嘅gym room对面,其实都几偏僻。但作为宝林人嘅我,知道有新嘢当然要试吓啦!YOLO stands for You Only Live Once,环境宽敞,以大自然嘅绿叶、芒草同干花做装饰,令人感觉舒服😌🥗烧八爪鱼沙律 $62卖相色彩缤纷非常吸引。无论系沙律菜定系啲蕃茄仔都非常新鲜爽脆,八爪鱼亦好爽口,唔会好硬。如果真系要挑剔嘅话,就系少啲油会更好😆🍔招牌汉堡包 $88汉堡包落足牛油煎得好香,入边好似有啲牛油果酱,加埋半溶嘅芝士、新鲜蕃茄同生菜、唔会好削嘅汉堡扒、香脆烟肉,仲好食过早排我喺新都城食嘅某间汉堡包店!另外个薯条都炸得好通透香脆,无得输💯🥓日式温泉蛋腩肉有机糙米饭 $88呢个饭好有惊喜,特别系件腩肉,肥瘦适中,条皮烟烟韧韧,煎得非常香口!另外仲有温泉蛋加紫菜,再配上珍珠米同有机糙米,除咗个酱汁好味,啲米饭亦唔会太硬,非常出色😋🍎苹果肉桂乌龙茶 +$16呢杯都好有惊喜,大家记得试吓!入边有好多苹果片,一饮落口好香玉桂味,唔会太甜,令人谂起美味嘅玉桂苹果批,正👍🏻
🥗烧八爪鱼沙律 $62
🍔招牌汉堡包 $88