2022-11-28 2474 浏览
话说带屋企人去东区医院复诊,之后指定一定要搭的士过嚟鹅颈街市揾咖喱羊腩,老窦话佢后生𠮶阵时已经开始喺度食喺家族生意,而我自己咁大个人系第一次过嚟呢头:其实2楼系街市熟食嘅地方,今日系星期一,时间已经系晏昼3:30左右,见到依然有几台客食紧佢非常出名嘅咖喱羊腩碟头饭,我带着爸爸指明一定要咖喱羊腩,另外再点咗一只鹅髀同埋萝卜,我老窦话呢一间嘅萝卜非常之林,绝对啱无牙阿公食:如果我呢一篇食评呃到你入嚟真系唔好意思,因为我系外卖带返去我喺大西北嘅屋企,挂住食唔记得咗影相,只可以讲佢嘅咖喱羊腩系有少少辣嘅,但系我呢啲唔食得辣嘅人都接受得到,一盒咖喱羊腩系$78,另外我+1只鹅髀同埋一盒萝卜total $138,总括嚟讲性价比非常之高,而且佢𠮶盒咖喱羊腩系好多羊肉😉抵食又惹味👍