2021-07-26 806 浏览
以前经过呢到得3款burger 最近发现佢地出左新menu 一于试一试~叫左个super mad (双层汉堡扒) $110 + right mad (单层汉堡扒) $80本身想加$20配薯条 点知佢地7pm洗炸炉无得食😩店员建议最好早d打电话落order先外卖返到屋企打开发现个包比d水气搞到淋左 呢个问题除左堂食之外应该都好难解决 但因为用锡纸包住所以重keep到暖~个包用牛油煎过 几香另外我几钟意caramelized onion同芝士 甜甜地好味生菜份量都多 食落好fresh减轻左汉堡既腻隔离有半条x2酸瓜 本身我唔太好酸瓜但佢呢个又几好味~而块汉堡扒食落偏红 初初有d担心唔熟而又沟左猪肉send左个msg去问 佢地解释番煎medium会比较juicy 一直都偏向无咁熟 鬼佬比较钟意咁完全无沟到猪肉 用左两种美国牛(牛腩+牛肩胛部份)同咪本地新鲜牛小排最后话唔好意思话令我地担心 如果想煎熟d下次同佢地讲声~安心哂~ 咁睇黎下次落单个阵讲番声就会岩番自己个口味~🙂p.s.返到屋企先发现佢地附送即弃手套 系几贴心既唔想食客整污糟对手不过其实佢个包有锡纸包住 食既时候都冇点整污糟下次早
本身想加$20配薯条 点知佢地7pm洗炸炉
无得食😩店员建议最好早d打电话落order先

个包用牛油煎过 几香
生菜份量都多 食落好fresh减轻左汉堡既腻
隔离有半条x2酸瓜 本身我唔太好酸瓜但佢呢个又几好味~

而块汉堡扒食落偏红 初初有d担心唔熟而又沟左猪肉
最后话唔好意思话令我地担心 如果想煎熟d下次同佢地讲声~
安心哂~ 咁睇黎下次落单个阵讲番声就会岩番自己个口味~
🙂
不过其实佢个包有锡纸包住 食既时候都冇点整污糟
下次早d出声同店员讲声唔需要先 环保d~