2022-10-09 230 浏览
10月8日生日聚会选咗「二号厨房」作为我哋嘅饭聚之地,因为我哋都钟意食辣。古唔到今次食物质素非常有惊喜,例如呢只清远鸡走地鸡,用咗口水鸡做法,非常有鲜辣味,而且新鲜,并不是雪藏鸡的味道!好食到不得了!👍🏻👍🏻👍🏻值得推介。另外还有冰浸南非鲍鱼😋😋鲜甜爽口,有一阵阵日本青酒的青香味食完个鲜未十足的冰浸南非鲍跟住夹块辣子鸡入口直程系味蕾的海市蜃楼香、辣、脆,原来听大厨讲辣子鸡经过3⃣️次油炸再起锅炒唔怪得咁嘢味脆口,食到个生日主角舔舔脷食完辣子鸡烤鱼眼见香味开始飘出来,紧系要趁热食啦总之食完烤鱼我哋只可以讲以后食烤鱼又多一个饭聚选择啦!今次饭聚多谢朋友引荐二号厨房,而且真心良心价钱合理食物又有水准钟意食辣或粤菜的朋友不妨去试试!另外餐厅服务员质素非常好,有礼貌又细心值得一赞
食到个生日主角舔舔脷
食完辣子鸡烤鱼眼见香味开始飘出来,紧系要趁热食啦
总之食完烤鱼我哋只可以讲以后食烤鱼又多一个饭聚选择啦!