2021-09-10
今日天气劲热,又系唔想煮饭嘅日子,又周围揾嘅食,本来谂住去坚尼地城食煲仔饭,不过见劲多人排队,谂谂吓不如转食西餐,行过见到间Coffee个楼底超高,入面劲有艺术feel,谂都唔谂就入咗去,好彩仲有位,见到都九成满座😎我地个人叫左份🔸梦幻早餐:一嚟到见到个份量劲多,成个碟围住都用沙律菜同Parma ham同烟熏三文鱼围住,又有芝士香肠、烟肉、大啡菇炒蛋同埋新鲜菠萝,超级开胃同夹!另外我哋梗系叫咗个蟹肉蟹籽芒果沙律,味道好新鲜同开胃,又有少少芒果汁,啖啖的蟹肉!另外我老公咁钟意食肉,佢叫咗个Lex Burger汉堡,原来系用牛肩肉做,肉味劲浓郁,又有烟肉同埋蛋,食落去劲有层次👍👍👍另外我哋一人再叫咗杯嘢饮,同埋间野打卡影相都唔错👍👍
另外我哋一人再叫咗杯嘢饮,同埋间野打卡影相都唔错👍👍