2024-01-08 164 浏览
晚饭时间经过呢间铺时,比佢出面既蛋饼相吸引左,就入去试下🍴盐酥鸡扒卤肉饭份量足够,有小量配菜,鸡扒比较薄身,炸到好干,外皮干到好似饼干咁,鸡肉亦唔juicy,冇肉汁,卤肉饭个part唔错,肉唔会太肥,个酱汁几好味🍴综合拌面配料有卤蛋、豆腐同卤牛肉,每样都有小小可以试多d野都几好,味道中规中矩,卤牛肉够入味,够软,唔错,拌面好重麻酱味,加埋小小肉燥同花生好惹味👍🏻👍🏻🍴芋泥肉松蛋饼今餐既MVP!!好好味😋芋泥好creamy甜甜地,配埋肉松,咸咸甜甜令我一口接一接🤣自己一个食晒成份🍴起司玉米蛋饼相对芋泥肉松,起司玉米呢款相对逊色,一黎cheese份量唔多,几乎食唔到,反而见到好多系多同粟米,所以有点失望🍴 BB熊珍珠脏脏乳造型可爱,打卡able,但味道就一般,黑糖唔够多,净系饮到牛乳既味道,而熊仔到饮完都未溶得晒😂唔知佢系咩味
晚饭时间经过呢间铺时,比佢出面既蛋饼相吸引左,就入去试下

🍴盐酥鸡扒卤肉饭

🍴综合拌面

🍴芋泥肉松蛋饼

🍴起司玉米蛋饼
相对芋泥肉松,起司玉米呢款相对逊色,一

🍴 BB熊珍珠脏脏乳
2024-01-06