餐厅: 壹.01
资讯:

2022-01-23 34 浏览
【观塘• 壹.01】————————————————————————近期系观塘学冲咖啡☕星期日好多店冇开Lunch时候乱入一个冇咩人商场 去了间台式店相信要平日先多返正人士嚟餐厅个装饰句吸引我🤣「观塘除咗塞车,重有壹.01」放工时间真系唔坐巴士🌟香葱紫菜牛肉饭 HKD57好好 有得拣多汁多紫菜少饭🤣好啱我钟意食葱朋友好啱 啲牛肉真心唔少仲要唔同配料 椰菜,面筋,花生 口感多层次又丰富 🌟特盛椒葱手撕鸡 HKD75叫得特盛 材料更加多 基本料外 有鹌鹑蛋,台湾肠,酸菜手撕鸡份量充足嫩滑 加上白芝麻同藜麦🌟芋泥肉松麻糬蛋饼HKD39有惊喜😍蛋饼煎得香脆 食得到蛋味 而最紧要系芋泥超级香甜 但如果多少少肉松更prefect 唔饮牛奶的我 表示试唔到手作芋头奶😫🌟牛肉汁风琴豆腐串 HKD12🌟卤肉汁肉燥蔬菜 HKD15🌟秘制卤肉HKD28。餐厅环境:📸📸📸📸📸服务质素:😊😊😊😊😊食物味道:👅👅👅👅👅性价比:💰💰💰💰人均消费 HKD125✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#nkiki观塘 #nkiki台湾菜🏠 壹.01 📮 观塘骏业街56号中海日升中心2楼D号舖
【观塘• 壹.01】
————————————————————————
近期系观塘学冲咖啡☕星期日好多店冇开
Lunch时候乱入一个冇咩人商场 去了间台式店
相信要平日先多返正人士嚟

🌟香葱紫菜牛肉饭 HKD57
好好 有得拣多汁多紫菜少饭🤣好啱我
钟意食葱朋友好啱 啲牛肉真心唔少
仲要唔同配料 椰菜,面筋,花生 口感多层次又丰富

🌟特盛椒葱手撕鸡 HKD75
叫得特盛 材料更加多 基本料外 有鹌鹑蛋,台湾肠,酸菜
手撕鸡份量充足嫩滑 加上白芝麻同藜麦

🌟芋泥肉松麻糬蛋饼HKD39