2012-08-24
为了庆祝弟弟考到大学,我们一家订了PIZZA 作晚餐。本想叫PIZZA HUT,但今期好似冇咩新野,所以叫了PIZZA HUT 的子公司PHD 再加多个特价PIZZA IN PIZZA HUT. PHD: 叫佐个4人套餐,加$转360度芝心批,再加多2个小食: 香脆芝士条和牛奶球$270小食拼盘OK , 薯角最好食千岛海鲜PIZZA差,完全冇芝士味,D芝士又实,枉我仲加佐$买,早知.... 香脆芝士条 $26同个PIZZA一样,差,完全冇芝士味,D芝士又实,下次如再食,一定唔再买芝士类牛奶球 $26本身系OK GE,但个酱太甜啦,搞到个喉咙好唔舒服焗芝士豆腐海鲜饭呢个唔错,豆腐够滑,饭系一粒粒的,唔会太淋,海鲜预佐系雪藏货,但只得几粒蒜香包网上订满$160 送的,但唔好食,个包太UM,唯一可取之处是几多蒜粉,够味香滑豆乳布甸全晚最好食的野,好香豆味,一个字,正!
PHD:
叫佐个4人套餐,加$转360度芝心批,再加多2个小食: 香脆芝士条和牛奶球$270 小食拼盘
OK , 薯角最好食 千岛海鲜PIZZA
同个PIZZA一样,差,完全冇芝士味,D芝士又实,下次如再食,一定唔再买芝士类 牛奶球 $26
本身系OK GE,但个酱太甜啦,搞到个喉咙好唔舒服 焗芝士豆腐海鲜饭
呢个唔错,豆腐够滑,饭系一粒粒的,唔会太淋,海鲜预佐系雪藏货,但只得几粒 蒜香包
网上订满$160 送的,但唔好食,个包太UM,唯一可取之处是几多蒜粉,够味 香滑豆乳布甸
全晚最好食的野,好香豆味,一个字,正!
题外话/补充资料:
我念我以后都唔会再食PHD