2009-03-29
mos burger黎左香港咁耐,一直都未试过.今日终于试左.order了芝士汉堡配set b,拣左薯饼,再加3蚊要左个粟米汤.2点左右,间舖都有8成满.于是坐左对window的高"木台".等左5mins左右就有人送个set黎,都算快.中途都见有唔少人再黎食,好似都几多人帮衬咁.个包只有芝士和汉堡,唔算好大个,但块burger都有肉味.而佢一送到黎的感觉都好似好fresh咁...杯粟米汤未开已经好有粟米味,不过成杯汤都无粟米粒的.够热.ok la.唯一想谦的系个薯饼唔油.good!.虽然唔算特别好食.整体我觉得ok.价钱没我所想的贵.都只系俾麦当当贵少少.但可能我无试到佢招牌的mos burger,所以我又唔觉得特别好食.ok la.但食完好似唔系好饱咁....当然,如果要比的话,我会觉得triple o好食d,不过整体style都唔同.无得计.有机会试下freshness先...p.s.我觉得如果一个人,对住window坐个感觉都唔错.岩岩望住citywalk个广场.不过坐高"木台"就辛苦d.
唯一想谦的系个薯饼唔油.good!.虽然唔算特别好食.
整体我觉得ok.价钱没我所想的贵.都只系俾麦当当贵少少.
有机会试下freshness先...