上星期系网上团购咗13张名为“鲤鱼门金利来海鲜升级版11道菜式海鲜餐”,其实以$208+$35=$243(每位计)呢个价钱享用一餐海鲜餐都唔谂会有几好味,唔太差已经当赚咗,食到中段嚟呢味叫“芝士波士顿龙虾配伊面底”,咁我唔多食芝士嘅当然无夹嚟食啦,但其他朋友食完不约而同话啲伊面有油膱味,咁第一时间当然叫店员埋嚟话佢知啲伊面有油膱味㖞,但个店员未试已经话:啲伊面新鲜交嚟唔会膱!我哋当然叫佢夹啲嚟试下先,个店员试完就话:啲伊面比油炸完系咁嘅味!真系当我哋未食过伊面咩,跟住隔离台就咀:我哋都觉得怪怪地,重以为真系咁嘅味添!跟住个店员就行开咗,过咗一阵另一个店员埋嚟同我哋讲:啲伊面系咁嘅味㗎,无问题㖞!唔明点解可以咁无赖,真系唔想信我啲朋友话团购信唔过都唔得,真系无下次!
波士顿龙虾伊面底
2014-08-14