2024-12-03
📍丰信饺子店虽然不嬲都知太子好多好好食嘅舖头, 不过唔知点解次次都系黎返依间👉🏻👈🏻(虽然依个次次5只手指都数得晒😹)好想试下其他啊!!!!! Next time~❣️芝士粟米鲜肉煎饺Hehe 每次黎都必叫嘅煎饺😁cheeeese lover🙋🏼♀️一咬落去…点解可以咁多汁嘅😭oishii✨一咬, 啲汁已经喺个底到流返出黎🫶🏻芝士溶晒落粟米同猪肉到真系又邪恶又好食👻饺子皮煎到近乎煎同炸之间, 系好靓嘅金黄色👻 oishii✨虽然我偏向煎饺多少少, 但系之前试过佢哋啲汤饺一样咁好食😋仲有椰子海带汤🥥❣️香菇鲜肉饺(其实原本谂住10只都系芝士饺, 不过试下其他都唔错✨认真真系好香菇味!!!! 好似讲咗句废话, 不过真系好重菇嘅味道👅虽然记忆点冇芝士饺咁重, 都系一个超级唔错嘅选择✨ 💰54 (10只双拼)#丰信饺子店 #太子美食 #太子饺子店 #芝士粟米猪肉饺 #香菇鲜肉饺
❣️芝士粟米鲜肉煎饺
❣️香菇鲜肉饺
💰54 (10只双拼)