黎左碗米线,唔想即刻食。咪放几分钟先食啰。跟住食左一两啖,发现芝士肠痴住飞飞既尸体。因为痴实左,见到有翅磅,但唔肯定系咩?但肯定系昆虫。咁咪同个阿姨职员讲啰。点知,佢话:你摆得太耐喇,咪有虫飞左入去啰。我话:下,咁点呀而家?佢:咁换个条比你喇。因为果阵都十点几,都未食晚餐唔想转场,揿住道火,就叫佢换个条。但讲真,你做食店,点会怪返个客转头架?大佬。你点都讲声,唔好意思,可能有d飞飞撞左入去,帮你换返。咁咪算啰。个阿姨,叫我夹返芝士肠出黎,佢仲要大大声又同厨房个阿叔讲多次:个客摆得太耐喇,搞到有嘢痴左落条肠度,你恰过比佢啦。嘢又唔系好食,杯柠茶仲要苦,仲要比人怪罪又受气。咁既卫生同态度,祝你哋早日执笠喇。做到游客生意你哋就做啦。港人生意佢地都唔谂住做架喇。本人极少负评,今次第二次负评。以后都想再去呢间。以上所讲,全属实!!

因为痴实左,见到有翅磅,但唔肯定系咩?但肯定系昆虫。

咁咪同个阿姨职员讲啰。

点知,佢话:你摆得太耐喇,咪有虫飞左入去啰。

我话:下,咁点呀而家?
佢:咁换个条比你喇。

本人极少负评,今次第二次负评。
以后都想再去呢间。

以上所讲,全属实!!