2022-08-18 185 浏览
去过帮衬几次,基本上无论叫咩都系好食嘅。个人印象最深刻嘅系韭菜或者西洋菜猪肉饺子🥟感觉好入味好香而且入边有汁,食完一份八只会仲想继续食。如果想试晒咁多只口味嘅饺子,可以order十三么饺子,有齐晒店舖嘅咁多只味。不过我个人都系比较钟意韭菜同西洋菜。另外都非常钟意芝士豆腐鱼饼,咸咸香香,鱼饼加埋豆腐都好弹牙同埋嫩滑,虽然佢系炸,但系完全唔会令到佢好老。总之就好鬼好食😋基本上每次去都会叫。另外叫咗蝴蝶腩,俾佢个名呃咗,斋睇个名以为系牛腩,食到最尾先知道系猪肉,难怪没有牛肉味,个人觉得可以接受,啲肉其实都系鞋的,味道也不算很入味,实质只系得几旧猪肉,下面都是放了一些菜,这个价钱来说,觉得唔抵食,所以不推荐。另外有叫过呢度嘅酸辣汤,酸辣汤唔错,辣味同酸味都相当适中,材料都算可以接受,有木耳,鱼肚。同埋都有叫过一个系豆浆咋咸汤,个人系第一次食,咸咸香香落咗啲虾米咁样啰,个人觉得一般。
去过帮衬几次,基本上无论叫咩都系好食嘅。