2024-04-23 13 浏览
最近发现左间好靓好岩打卡既餐厅,一入到餐厅就好似去左梦幻世界咁,望住充满住花花同蝴蝶既布置,心情都靓d ,岩唒充满少女心既我😎.Yellow Curry RisottoI With Assorted Mushroom And Burrata Cheese 意大利饭就食得多啦,咖哩意大利饭就真系第一次食!店员推介呢款,我哋当然要试下!本身谂住呢个配搭会好奇怪,点知食落真系好有惊喜!两者出奇地夹,香浓咖喱味配埋Burrata Cheese更惹味,呢个真心推介👍🏻.SAKURA 🌸红菜头忌廉蓝青口带子阔条面配香煎带子摆盘上既蝴蝶好吸睛!呢个意粉系招牌之一,粉红色嘅意粉系用咗红菜头忌廉加埋海鲜一齐煮,带子青口鲜甜,每条面都沾满忌廉汁,入口劲ereamy又唔会好漏.The Fallen Angel呢个甜品真系不得了!浮夸既装饰配埋戴著皇冠嘅士多啤梨pancake,好有公主feel ,上面除左有皇冠外仲有玫瑰花做花瓣做装饰,超级岩打卡!店员仲会比时间我哋影相,等我地影完相后先拎走个半月型装饰。.Pancake即叫即整,蛋香味浓郁,每块pancake之间都有新鲜士多啤梨🍓同士多啤梨酱,酸酸甜甜,配埋

SAKURA 🌸
红菜头忌廉蓝青口带子阔条面配香煎带子

The Fallen Angel
Pancake即叫即整,蛋香味浓郁,每块pancake之间都有新鲜士多啤梨🍓同士多啤梨酱,酸酸甜甜,配埋pancake食就好夹

Purple Glutinous Rice & Taro Milkshake
每款奶昔都好有心机配上唔同既装饰,卖相梦幻劲吸引!奶昔幼滑,芋头同紫米露融合埋一齐,芋头味都几浓,唔会好漏
Kinder Bueno Milkshake
奶昔幼滑,朱古力味浓郁,仲食到Kinder朱古力碎,口感丰富 !
餐厅每一样菜式都好有心思摆盘又靓,餐厅虽然唔算好大,但系每个位置都可以打到卡(´▽`)