2023-11-28 12 浏览
So Bar喺尖沙咀The One对面,原来正正就是苏妈苏妈的位置,出面就系酒吧。这间姊妹店,酒吧完全走另一类型风格,灯光昏暗几有情调,环境舒适,有外内座位,啱哂同朋友吹水倾计。仲有个劲大电视,睇波嘅朋友都啱黎。 泰式海鲜拼盘(鱿鱼x2 扇贝x2 青口x2 虾x2 生蚝x2)每一种海鲜都新鲜美味,完美地展现咗泰式煮法嘅独特风味,鱿鱼嘅肉质弹牙,扇贝鲜甜多汁,青囗鲜嫩,虾肉鲜美弹牙,生蚝鲜甜,点埋啲泰式海鲜汁真系一绝!#烤鸭薄饼呢一个Pizza 融合了中式烤鸭的概念,Pizza 搽咗烤鸭酱再加埋鸭肉京葱,十足十食紧片皮鸭,饼底脆身,有惊喜 #串烧拼盘烧鸡皮、烧士匪鸡肉串、地狱麻辣鸡肉串这个好适合配酒,惹味香浓,鸡皮好脆有啲厚度;而二款鸡肉串香滑多汁,正!叫了二杯cocktail. 分别系lemongrass & Heart Beat, heart beat 呢杯比较清新,新鲜西瓜一片连榨汁,好fresh既感觉

泰式海鲜拼盘(鱿鱼x2 扇贝x2 青口x2 虾x2
生蚝x2)

#烤鸭薄饼

#串烧拼盘
烧鸡皮、烧士匪鸡肉串、地狱麻辣鸡肉串