茶控必访🍵日式和风既茶室 有去左日本🇯🇵既感觉🥰好舒服😌茶控一定要试下呀 所有抹茶/焙茶产品都好高质☺️我饮完杯latte浓茶味到我失眠🙈🤯知咩料啦😂💚🧊🥢冷抹茶荞麦面套餐配厚烧玉子🍳 $98本身见个个都食冰砖个款 但价钱惊人😨🤔觉得唔抵叫 所以叫左呢款🥳as expected荞麦面冇乜抹茶味😂但口感硬实好咬🥰玉子带点柚子酸味🍊不错🦐🍚高菜樱花虾茶渍饭套餐 $98冇特别😂”u can make it”既感觉🤌🏻就系饭捞菜汤💁🏻‍♀️完~🍵星野抹茶鲜奶 +$20重点!!!💫望相都知超浓厚😍茶控pls go!! best matcha latte in HK!💚微微回甘 唔会太甜 饮完呢个唔会想再饮平时cafe个d matcha latte😁🍂焙茶鲜奶 +$20一样浓厚 呢个茶粉感重dd🤔焙茶通病 但唔紧环🥰都系好好饮 第1啖后劲会有少少酸(?)但再饮第2啖就冇了😆🍫静冈浓厚抹茶/焙茶生朱古力 $24/1粒好珍贵😳之前已经食过焙茶个款 一盒$268/8粒~ 超好食😭❤️顺滑 入口融化 每一啖都有升仙感觉😂😇觉得焙茶好食dd😆

🧊🥢冷抹茶荞麦面套餐配厚烧玉子🍳 $98

高菜樱花虾茶渍饭套餐