2018-08-20 1611 浏览
又一城除左food court外,原来仲有呢个茶木可以提供快餐畀人堂食或外餐。今日行过正门,见到午饭时间有唔少OL在呢间茶木前等外卖😯虽然应该做外卖或饮品为主,但都有8张小圆枱系店旁畀人多一个堂食既选择👍🏼👏🏼由于我同同事都prefer唔返office食,所以见有位就点完餐堂食🤗🤗呢间茶木唔系正式一间餐厅,冇人serve,堂食要自行取餐,所以餐品种类唔似其他分店咁多,冇左多士甜品个D🤨但系面同饭既种类都有唔少,系返工一族食午饭既理想选择。点左餐后就会畀个BB机你,等到响先去攞我同同事今日都拣左面食,我拣左酥炸盐酥鸡🐥面、而佢就拣左酥炸鸡排🐥🐥面,另外我加左个柳丁苹果青柠绿茶🍹可惜佢冇套餐,一个面食加饮品都近90蚊了😖不过都比在餐厅食平少少既。等左5分钟左右就可以取餐,盐酥鸡同鸡扒都系新鲜炸起,应该似系即叫即炸,但食入口又唔油,都隔得几好,唔错! 😋个面都几好食,系阔条面状,但都有少少QQ地的口感,加埋个有D茶树菇味既汤同埋D芫茜令个汤底都几香! 🤗👍🏼如果可以加条菜就可以更好。另外份量黎讲个鸡就好足够了,但个面就唔系好大,女士们食都一定食得哂,所以男士就可能食肉燥饭餐先够饱…🙈🙈个饮品

点左餐后就会畀个BB机你,等到响先去攞

酥炸鸡排面
柳丁苹果青柠绿茶

个饮品都值得一赞,绿茶味几香而且有新鲜苹果🍎同橙🍊各两大旧,都好足料! 我再加左芦荟令到多D口感,食完面饮好爽,又有生果食! 😂😋整体黎讲系几好食既,不过价格可以调整下就更好,起码可以考虑整D set lunch,或者饭面配饮品有优惠会好D。
2018-08-20
酥炸鸡排面